Interieur woning Voorthuizen

Metamorfose woning

Wat begon met de vernieuwing van de woonkamer en hal is een complete verbouwing geworden. Natuurlijke materialen en zorgvuldige details maken dit huis stijlvol en prettig om in de wonen. Het flexibele lichtplan is aangepast voor deze woning. De randloze spots zijn zowel statisch-in als richtbaar-uit het plafond te gebruiken.
De minimalistische basis met aandacht voor prachtige details zoals de kozijnen, verlichting en de maatwerk meubels maakt het een prettige leefruimte.
De basis is strak licht en wit. Maar met de natuurlijke materialisatie zoals het lederen volume en de warme houten vloer voelt het knus aan.
Alle details zijn bewust ontworpen en gekozen.
Een lederen volume moet plaats maken voor garderobe, haard en opbergruimte.

Nu nog in aanbouw

Een extra zithoek bij het raam, dit is het perfecte hoekje om overdag een boek te lezen.
Het lage huis met pannendak heeft een complete metamorfose ondergaan. Het dak is verhoogd en de pannen hebben plaatsgemaakt voor een droom van de eigenaren, een prachtige rieten kap. De a-symmetrische gevel is symmetrisch geworden met 4 hoge ramen in de voorgevel.
“Jasmijn heeft ons fijn geholpen bij de verbouwing van ons huis. Ze kwam met voorstellen en producten waarvan wij het bestaan niet wisten. Zo is het echt een unieke woning geworden. We maken nu veel meer gebruik van de nieuwe woonkamer dan hiervoor.” Familie Kous