Projecten

Interieurarchitectuur, styling, tuinontwerp en lichtarchitectuur. Wij ontwerpen en begeleiden al deze onderdelen, soms in samenwerking met derden. Zodat we projecten compleet kunnen aanpakken.
En jij niet overal overna hoeft te denken.

Wij hebben aan verschillende soorten projecten gewerkt. Van verbouwing tot nieuwbouw, particuliere huizen, openbare gebouwen, kantoren, kerkinterieurs en horeca interieurs.

In ons portfolio staan verschillende soort projecten, zakelijke interieurs en particuliere interieurs. Vaak zijn onze projecten verbouwingen maar ook bij een nieuwbouwproject helpen wij jou graag met het interieur.

Interieurarchitectuur, interieurstyling, tuinarchitectuur en lichtarchitectuur. Wij verzorgen en begeleiden al deze onderdelen, soms in samenwerking met derden.

Wij ontwerpen interieurs voor openbare gebouwen, kantoren, kerken, residentiële interieurs, restaurants, supermarkten, winkels, koffiebars etcetera.

Om meer te lezen wat het verschil tussen een interieurstylist, een interieurarchitect, interieurontwerper en een binnenhuisarchitect is lees dan deze blog.

Geïnspireerd?
Neem contact met ons op!

  Beantwoord onderstaande vraag om te controleren of je een mens bent ;-).

  Wat klanten zeggen

  Een prof en proactieve dame met een duidelijke visie, flexibel in meedenken en inspirerend enthousiast! Een aanrader. Ons huis is veel persoonlijker geworden met haar advies. – Davitha van de Kuilen

  5 sterren review
  Bekijk alle Google reviews

  Social Media

  We posten regelmatig gemaakt werk en inspiratie op social media. Instagram gebruiken we het meest. Pinterest is goed om te volgen om inspiratie op te doen.