Interieurarchitect Utrecht

Interieurarchitect Utrecht

Op zoek naar een interieurarchitect in Utrecht? Wij creëren interieurs die met de tijd alleen maar mooier worden. We zetten in op natuurlijke materialen, vintage vondsten en maatwerkoplossingen.

Onze filosofie is dat interieurs door kwalitatief hoogwaardig materiaalgebruik mooier worden naarmate de tijd verstrijkt. Neem bijvoorbeeld leer, dat ontwikkelt een rijker en meer doorleefd karakter naarmate het ouder wordt. Wij ontwerpen ruimtes die naadloos aansluiten bij jouw persoonlijkheid en levensstijl, en die met de jaren alleen maar beter worden. Ontdek de visie van Patina interieurarchitectuur uit Barneveld.

Interieurarchitect voor een nieuwe woning in Utrecht

Of je nu nog in de planningsfase zit of de bouwtekeningen al klaarliggen; de inzet van een interieurarchitect is altijd waardevol. Interieurarchitecten denken vanuit praktisch gebruik, en soms kan een kleine aanpassing een wereld van verschil maken. Denk bijvoorbeeld aan het integreren van een prachtig vrijstaand bad, of het vinden van de perfecte plek voor jouw favoriete eettafel door slimme keukenplaatsing. Wij staan klaar om je hierbij te helpen.

Je hebt waarschijnlijk al ideeën opgedaan op Pinterest en hebt een beeld van je eigen smaak en stijl. Wij beschikken over uitgebreide kennis van wat er op de markt beschikbaar is. We kunnen je verrassen met indelingsideeën en meubelkeuzes die naadloos aansluiten bij jouw voorkeuren. Dat bespaart je een lange zoektocht.

Woning laten verbouwen in Utrecht door een interieurarchitect

Ook voor verbouwplannen in en rond Utrecht is het verstandig om een interieurarchitect te raadplegen. Of het nu gaat om een aanbouw, het verhogen van het dak of een totale herindeling; een interieurarchitect haalt het maximale uit jouw verbouwing..

Wij vinden het belangrijk om vanuit onze visie jou te ondersteunen. We gebruiken hoogwaardige materialen en nemen jouw levensstijl als uitgangspunt. Lees hier meer over onze visie.

Werkwijze interieurarchitect in Utrecht

Wat is voor jou belangrijk in het leven? Dat is altijd onze startvraag. Want wij ontwerpen een interieur dat jou past als een handgemaakte jas. Een ruimte waarin jij je thuis voelt en die jouw persoonlijke stijl perfect weerspiegelt. We begrijpen dat de mogelijkheden eindeloos zijn, en daarom helpen we je ontdekken wat echt bij jou past.

Vervolgens gaan we over naar de ontwerpfase. We ontwerpen van binnenuit, met het gebruik van de ruimte als uitgangspunt. We starten met schetsen en indien nodig, creëren we een uitgebreide 3D impressie om jou een helder beeld te geven van onze ideeën. Uiteindelijk maken we technische tekeningen die gereed zijn voor uitvoering door de aannemer.

We bieden ook ondersteuning bij de realisatie van de bouwplannen. Een huis bouwen is spannend, maar het kan ook stressvol zijn met alle regelzaken. Wij nemen die last graag van je schouders. We onderhouden contact met de aannemer en onderaannemers en zorgen ervoor dat alles naar wens verloopt. Je zult ons regelmatig op de bouwplaats zien, want we willen dat alles perfect is bij oplevering.

“Wij hebben een heel fijn adviestraject gehad bij Jasmijn. Ze kwam met ideeën waar wij niet op gekomen zouden zijn. Ook heeft ze ons geholpen met alle bouwkundige tekeningen van de aannemer waardoor we tijdig alle juiste aansluitingen, verlichtingspunten etc hebben kunnen doorgeven. Als mens is ze verder heel fijn om mee te werken. Ze kijkt en luistert goed en komt op basis daarvan met ideeën die ook echt gaaf zijn!” – D&E

Interieurarchitect Utrecht

Het werk van een interieurarchitect is op te delen in drie fasen. Fase één is de brainstorm, fase twee is het interieurontwerp en fase drie is de bouwbegeleiding en oplevering. Bekijk onze werkwijze om meer te ontdekken.

✔ binnen 24 uur reactie
✔ vrijblijvend kennismaken
✔ meer dan 10 jaar ervaring
✔ gediplomeerd interieurarchitect

Wat kunnen wij voor jouw project in Utrecht betekenen?

    Beantwoord onderstaande vraag om te controleren of je een mens bent ;-).

    Social media

    We posten regelmatig gemaakt werk en inspiratie op social media. Instagram gebruiken we het meest. Pinterest is goed om te volgen om inspiratie op te doen.