Binnenhuisarchitect Amersfoort

binnenhuisarchitect amersfoort

Binnenhuisarchitect Amersfoort

Op zoek naar een binnenhuisarchitect in Amersfoort? Wij ontwerpen interieurs die met de tijd mooier worden. We maken zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke materialen, vintage en maatwerk.

Wij hebben een visie. Interieurs moeten zo hoogwaardig zijn dat ze met de jaren mooier worden. Denk aan een leren jas; deze wordt ook mooier naarmate de jas meer gedragen wordt. Nieuwsgierig? Lees meer over de visie van Patina interieurarchitectuur uit Barneveld.

Interieur ontwerp in Amersfoort door een binnenhuisarchitect

Heb je plannen om een nieuwe woning te bouwen? Schakel dan tijdig een interieurarchitect in. Kleine wijzigingen in de bouwtekening kunnen al een groot verschil maken voor het praktisch gebruik van de ruimtes. En juist daar helpen we bij. We zorgen dat die mooie tafel net wel naast het kookeiland past of dat de inloopdouche toch mogelijk is door het slim plaatsen van binnenmuren.

Uiteindelijk wil je natuurlijk jouw smaak en stijl terugzien in je nieuwe woning. Wij hebben veel kennis van wat er leverbaar is op het gebied van interieur en doen graag voorstellen voor de inrichting die precies passen bij jouw smaak. Dat scheelt je een hele zoektocht.

Verbouwing in Amersfoort door een binnenhuisarchitect

Heb jij verbouwplannen voor je woning in de omgeving Amersfoort? Een binnenhuisarchitect is een goede eerste stap. Er is meer mogelijk dan dat je denkt. Denk bijvoorbeeld een uitbouw, het ophogen van de kap of een complete herindeling

We sluiten graag aan bij jouw wensen. Voor ons is het daarbij belangrijk dat jouw levensstijl uitgangspunt blijft. Lees meer hierover in onze visie.

Werkwijze binnenhuisarchitect omgeving Amersfoort

Hoe wil je leven? Dat is altijd ons uitgangspunt. Wat jij belangrijk vindt in je dagelijks leven bepaalt het interieurontwerp. En uiteraard heeft iedereen een eigen stijl. Wat zou je ervan vinden om je horizon te verbreden en je eigen stijl verder te ontdekken? We begeleiden je daar graag in. Er is  zoveel meer mogelijk dan dat je denkt.

De tweede stap is een interieurontwerp. Daarbij nemen we het gebruik van de ruimte als uitgangspunt. We ontwerpen als het ware van binnen naar buiten.

De laatste stap is het realiseren van de plannen. We kunnen ons voorstellen dat je opziet tegen de verbouwing en alle drukte die dat met zich meebrengt. Daarom bieden wij aan om de hele verbouwing voor je te regelen. Wij zullen alle aannemers en onderaannemers begeleiden en regelmatig op de bouw aanwezig zijn om vragen van specialisten te beantwoorden. Daardoor houd jij tijd over voor de leuke kanten van de verbouwing.

Lees meer over onze werkwijze voor interieurontwerp

binnenhuisarchitect amersfoort

Een prof en proactieve dame met een duidelijke visie, flexibel in meedenken en inspirerend enthousiast! Een aanrader. Ons huis is veel persoonlijker geworden met haar advies. – Davitha van de Kuilen

Werkwijze binnenhuisarchitect Amersfoort

De werkwijze van een binnenhuisarchitect is op te delen in drie fasen. Fase één is de brainstorm, fase twee is het interieurontwerp en fase drie is de bouwbegeleiding en oplevering. Bekijk onze werkwijze om meer te ontdekken over onze werkwijze

Wat levert een binnenhuisarchitect?

Interieur advies

Alles begint met een goed plan. Ook jouw nieuwbouw of verbouwhuis in Amersfoort. Een binnenhuisarchitect luistert naar jouw wensen. We vertalen deze wensen naar een plan waar je zelf niet opgekomen was maar die helemaal past bij wat jij wilt. Want met onze jarenlange ervaring komen we altijd met creatieve oplossingen. En door onze kennis van de interieurmarkt weten we precies welke producten goed bij jouw stijl passen.

Indeling binnenruimtes op basis van bouwtekeningen

Heb je een casco huis i Amersfoort of heb je de bouwtekening al klaar? Zolang de indeling van je huis nog niet definitief is adviseren we om een binnenhuisarchitect mee te laten kijken. Want doordat een binnenhuisarchitect van nature vanuit gebruik redeneert kan soms een eenvoudige verplaatsing van een wand al een hele verbetering kan zijn. Dan past bijvoorbeeld die eetkamertafel die je zo mooi vindt net wel.

Nieuwe indeling van ruimtes voor bestaande huizen

Een bestaand huis biedt ontzettend veel mogelijkheden om aan te passen aan je eigen wensen. Een binnenhuisarchitect helpt je om met een frisse blik te kijken naar bestaande bouw. Je zult versteld staan van de uitkomst.

Lichtplan en lichtadvies

Tijdens het bouwen of verbouwen van je huis komt al snel de vraag: waar willen jullie de lichtpunten? De meeste huiseigenaren vinden het erg lastig om al zo vroeg in het bouwproces te bedenken wat nodig is. Met een advies van een binnenhuisarchitect die ingeschreven staat in het lichtregister weet je zeker dat het eindresultaat helemaal naar tevredenheid wordt.

Begeleiden bij uitkiezen van jouw ideale keuken

Geen tijd of zin om urenlang met een keukenverkoper aan tafel te zitten? Laat een binnenhuisarchitect dit van je overnemen. Als we vanaf het begin al met de bouw mee mogen denken weten we uiteraard precies wat jij mooi vindt. Dus voor een binnenhuisarchitect is het dan eenvoudig om namens jouw alle details door te spreken. Jij bepaalt wat je mooi vindt en waar je je keuken wilt kopen en wij zorgen dat er een keuken komt die jouw verwachtingen overtreft.

Begeleiden bij keuze vloer, wandbekleding en stoffering

Er zijn tegenwoordig zoveel varianten van vloeren, gordijnen, behang en verf; het is voor een leek niet te doen om overal van op de hoogte te zijn. Voor ons het ons dagelijks werk. Wij weten precies wat er op de markt te koop is. En we weten ook precies wat het beste aansluit bij jouw stijl. Zo weet je zeker dat je niets mist.

Begeleiden aanschaf vaste (maatwerk) meubels

Staat er een kastenwand, badkamermeubel of vitrinekast in het interieurplan? Laat jouw binnenhuisarchitect de detaillering ontwerpen, de materialen kiezen en offertes opvragen bij interieurbouwers. Daarmee houdt jij tijd over voor de leuke zaken van een huis bouwen.

Advies en aansturing specialisten tijdens de bouw

Je wilt zeker weten dat jouw interieur precies zo gebouwd wordt als dat je voor ogen hebt. Daarvoor is egelmatig overleg met de specialisten op de bouwplaats nodig. Heb je hier geen tijd voor? Geen probleem; ook dit kunnen we voor je uit handen nemen. Alles om te zorgen dat jij straks 100% tevreden bent over het resultaat.

Styling en inrichting woning in Amersfoort

De laatste stap die van een huis een thuis maakt is de styling. We gaan graag met je mee om (online) inkopen te doen. Vertel ons wat je mooi vind en wij weten waar je het kunt halen en geven advies. Of geef de styling helemaal uit handen.

✔ binnen 24 uur reactie
✔ vrijblijvend kennismaken
✔ meer dan 10 jaar ervaring
✔ gediplomeerd interieurarchitect

Wat kunnen wij voor jouw project in Amersfoort betekenen?

    Beantwoord onderstaande vraag om te controleren of je een mens bent ;-).

    Social media

    We posten regelmatig gemaakt werk en inspiratie op social media. Instagram gebruiken we het meest. Pinterest is goed om te volgen om inspiratie op te doen.