Binnenhuisarchitect Amsterdam

Binnenhuisarchitect Amsterdam

Binnenhuisarchitect in Amsterdam nodig? Wij ontwerpen interieurs die met de tijd mooier worden. We maken zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke materialen, vintage en maatwerk.

Onze visie is dat interieurs door goed materiaalgebruik mooier worden na verloop van jaren. Denk aan een materiaal als leer. Dat wordt mooier en doorleefder als het ouder wordt. Wij ontwerpen interieurs die met de jaren steeds meer bij jou en je levensstijl passen. Lees hier de visie van Patina interieurarchitectuur uit Barneveld.

Binnenhuisarchitect voor een nieuwe woning in Amsterdam

Of je nog in de fase van plannen maken zit of dat er al tekeningen gemaakt zijn; een binnenhuisarchitect is altijd van meerwaarde. Binnenhuisarchitecten zijn namelijk gewend om vanuit het gebruik te denken. En dan kan een kleine wijziging een groot verschil maken. Denk bijvoorbeeld aan het creëren van ruimte voor een prachtig vrijstaand bad. Of wellicht past jouw favoriete eetkamer tafel ineens wel door het slim plaatsen van de keuken. Juist in die dingen willen we je graag helpen.

Je hebt vast al op Pinterest georiënteerd en daarom heb je al een idee van je eigen smaak en stijl. Wist je dat wij ontzettend veel kennis hebben van wat leverbaar is op de markt? Zeker weten dat we nog veel meer ideeën hebben qua indeling en meubels die precies passen bij wat jij mooi vindt. Dat scheelt je weer een hele zoektocht.

Woning laten verbouwen in Amsterdam door een binnenhuisarchitect

Ook voor verbouwplannen in de buurt van Amsterdam is het slim om een binnenhuisarchitect in te schakelen. Of het nu een uitbouw, het ophogen van de kap of een complete herindeling is; een binnenhuisarchitect is er voor opgeleid het maximale uit jouw verbouwing te halen. 

We vinden het belangrijk om vanuit onze visie jou te helpen. We werken met hoogwaardige materialen en nemen jouw levensstijl als uitgangspunt. Lees hier meer over onze visie.

Werkwijze binnenhuisarchitect in Amsterdam

Wat vind jij belangrijk in je leven? Met die vraag starten we altijd. Want we gaan een interieur ontwerpen dat om jouw leven past als een handgemaakte jas. Een interieur waar jij je lekker in voelt en die precies uitstraalt wat jij mooi vindt. We weten dat de mogelijkheden oneindig zijn. Daarom helpen we jou bij het ontdekken wat past bij jouw stijl.

Uiteraard komen we daarna in de ontwerpfase. We ontwerpen van binnenuit. Het gebruik van de ruimte is het uitgangspunt. We beginnen met schetsen. Als het nodig is maken we een uitgebreide 3D impressie om jou een goed beeld te geven van de ideeën. En uiteindelijk maken we technische tekeningen die klaar zijn voor gebruik door de aannemer.

We helpen ook met het realiseren van de bouwplannen. Een huis bouwen is leuk; maar alles regelen kan veel stress met zich meebrengen. Wij kunnen je dat allemaal uit handen nemen. We houden contact met de aannemer en onderaannemers en zorgen dat alles geregeld wordt zoals jij dat wilt. Je zult ons regelmatig op de bouwplaats aanwezig zien. Want we willen dat alles perfect voor elkaar is als het bouwen klaar is.

Jasmijn heeft mij enorm geholpen bij het maken van de keuzes mbt interieur en lichtplan. Ze had precies dat extra waardoor het nu zo mooi geworden is. – Jantine Stam

Binnenhuisarchitect Amsterdam

Het werk van een binnenhuisarchitect is op te delen in drie fasen. Fase één is de brainstorm, fase twee is het interieurontwerp en fase drie is de bouwbegeleiding en oplevering. Bekijk onze werkwijze om meer te ontdekken.

✔ binnen 24 uur reactie
✔ vrijblijvend kennismaken
✔ meer dan 10 jaar ervaring
✔ gediplomeerd interieurarchitect

Wat kunnen wij voor jouw project in Amsterdam betekenen?

    Beantwoord onderstaande vraag om te controleren of je een mens bent ;-).

    Social media

    We posten regelmatig gemaakt werk en inspiratie op social media. Instagram gebruiken we het meest. Pinterest is goed om te volgen om inspiratie op te doen.