Binnenhuisarchitect Arnhem

binnenhuisarchitect arnhem

Binnenhuisarchitect Arnhem

Wilt u een binnenhuisarchitect voor de omgeving Arnhem? Dan bent u bij Patina interieurarchitectuur aan het juiste adres.

Wij hebben een visie. Interieurs moeten zo hoogwaardig zijn dat ze met de jaren mooier worden. Denk aan een leren jas; deze wordt ook mooier naarmate de jas meer gedragen wordt. We maken zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke materialen, vintage en maatwerk.

Nieuwsgierig? Lees meer over de visie van Patina interieurarchitectuur uit Barneveld.

Verbouwing in Arnhem door een binnenhuisarchitect

Heb jij verbouwplannen voor je woning in de omgeving Arnhem? Een binnenhuisarchitect is een goede eerste stap. Er is meer mogelijk dan dat je denkt. Denk bijvoorbeeld een uitbouw, het ophogen van de kap of een complete herindeling

We sluiten graag aan bij jouw wensen. Voor ons is het daarbij belangrijk dat jouw levensstijl uitgangspunt blijft. Lees meer hierover in onze visie.

Ook bij verbouwplannen is een binnenhuisarchitect ideaal om erbij te vragen. Want er is altijd meer mogelijk dan je denkt. Wij hebben bijvoorbeeld in het verleden geadviseerd om een uitbouw te maken, een kap op te hogen of zelfs een complete herindeling te maken. We denken verder dat de buitenmuren.

Nieuw bouwen in Arnhem met hulp van een binnenhuisarchitect

Als je plannen hebt voor een nieuw te bouwen woning is het goed om op tijd een binnenhuisarchitect in te schakelen. We helpen graag met het perfectioneren van de bouwtekening. Soms kan een kleine wijziging in de tekening al een groot verschil maken. Dan past de eetkamertafel die je mooi vindt net wél.  We helpen met het slim indelen van binnenmuren. Daardoor vinden we  ruimte waardoor bijvoorbeeld ineens wel een inloopdouche in je huis past.

Door onze uitgebreide kennis van materialen en producten kunnen we je heel goed helpen met het vinden van de spullen die precies passen bij jouw stijl en smaak. Je eigen stijl ontdekken is leuk, en wij maken het ook nog eens erg eenvoudig met een goed advies.

Werkwijze binnenhuisarchitect omgeving Arnhem

Wat jij in je belangrijk vind in je leven bepaald het interieurontwerp. Dat vinden wij een belangrijk vertrekpunt. Daarnaast draait het om wat jij mooi vindt. En wij gaan je helpen om je eigen stijl verder te ontdekken. Dus welke ideeën we ook bedenken, het begint bij jou.

Daarna gaan we ontwerpen. We nemen altijd de ruimte als uitgangspunt. Hoe kunnen we de ruimte zo goed mogelijk benutten? Is er een aanpassing van de ruimte nodig? We willen onze ideeën niet aanpassen aan de ruimte; de ruimte moet zich voegen naar wat jij belangrijk en mooi vindt.

Als laatste gaan we de plannen realiseren. Kort gezegd, we regelen alles voor je; als je dat wilt. Van het uitzoeken van de juiste leveranciers tot de planning van de bouw. En uiteraard zijn we regelmatig op de bouwplaats te vinden zodat we aanspreekpunt zijn van alle vakmensen. Jij hoeft alleen maar de leuke dingen van een huis bouwen te doen; wij regelen de rest.

Lees meer over onze werkwijze voor interieurontwerp

binnenhuisarchitect arnhem

Een prof en proactieve dame met een duidelijke visie, flexibel in meedenken en inspirerend enthousiast! Een aanrader. Ons huis is veel persoonlijker geworden met haar advies. – Davitha van de Kuilen

Interieurarchitect in Arnhem

De werkwijze van een binnenhuisarchitect is op te delen in drie fasen. Fase één is de brainstorm, fase twee is het interieurontwerp en fase drie is de bouwbegeleiding en oplevering. Bekijk onze werkwijze om te ontdekken wat aansluit bij jouw behoefte en aan welke kosten je moet denken bij jouw project.

Wat levert een binnenhuisarchitect?

Interieur advies

Alles begint bij jouw levensstijl. Wat je mooi vindt, waar je van houdt; hoe je leven eruit ziet. Daar maken wij een plan voor. Een binnenhuisarchitect luistert naar jouw wensen. Deze wensen transformeren we in een plan die helemaal past bij wat jij wilt. Want we zetten al onze vakkennis en kennis van de markt in om jouw wensen te vertalen in het beste plan. Lees meer over onze visie op interieurplannen in ons blog.

Indeling binnenruimtes op basis van bouwtekeningen

Is de indeling van je huis in Arnhem nog niet definitief? Dan is dat hét moment om een binnenhuisarchitect mee te laten denken. Doordat wij gewend zijn om vanuit gebruik te ontwerpen komen we soms bij oplossingen die jouw huis precies nodig heeft. Het verzetten van een muur kan bijvoorbeeld zorgen dat jouw droomkeuken net wel past. En daar doen we het voor.

Nieuwe indeling van ruimtes voor bestaande huizen

Heb je een huis of ga je een bestaand huis kopen? Ook bij bestaande gebouwen zijn de mogelijkheden eindeloos. Het kan ingewikkeld zijn om door de bestaande indeling heen te kijken en iets heel nieuws te zien. Een binnenhuisarchitect helpt je daarbij.

Lichtadvies en lichtplan

Een grote beslissing tijdens het bouwen of verbouwen is het bepalen van de lichtpunten. Het lastige is dat dit vroeg in het bouwproces moet gebeuren. Weet je dan al hoe de uiteindelijke indeling wordt en waar bijvoorbeeld de eettafel precies komt te staan? Met een binnenhuisarchitect die ingeschreven staat in het lichtregister garandeert jou dat je helemaal tevreden bent met de keuzes die gemaakt moten worden.

Begeleiden bij uitkiezen van jouw ideale keuken

Ook het hele proces van een keuken kopen mag je overlaten aan een binnenhuisarchitect. Dat scheelt heel wat uren bij de keukenverkoper aan tafel. Uiteraard willen we eerst precies weten wat jij mooi vindt. Daarna zorgen wij dat de keuken helemaal wordt zoals jij wilt zonder dat jij je hoeft te vermoeien met de details.

Begeleiden bij keuze vloer, wandbekleding en stoffering

Als je niet in het vak zit is het haast onmogelijk om overzicht te houden in alle mogelijkheden van behang, verf, vloeren en stoffering. Omdat het ons dagelijks werk is zijn we juist wel overal van op de hoogte. Maak gebruik van onze kennis van de markt en laat je adviseren zodat je zeker weet dat het precies wordt zoals jij mooi vindt.

Begeleiden aanschaf vaste (maatwerk) meubels

Het kan een dagtaak zijn om alle meubels en kasten voor je huis uit te zoeken. En met maatwerk meubels worden de mogelijkheden helemaal eindeloos. Laat daarom ons het uitzoekwerk doen. We komen met een voorstel voor meubilering en we ontwerpen ook de maatwerk meubels. Uiteraard zorgen we dat de meubels geleverd of gemonteerd worden.

Specialisten op de bouw aansturen

Regelmatig overleg op de bouw met de vakmensen is onmisbaar als je wilt dat jouw interieur precies wordt zoals je wilt. Als je hier geen tijd voor hebt kunnen we je hier bij helpen. Wij sturen de specialisten aan en denken mee tot op de detail. Uiteraard houden we je op de hoogte van de grote lijnen en betrekken we je bij de leuke kanten van de verbouwing.

Woning in Arnhem inrichten en stylen

De puntje op de i van een perfect interieur is de styling. Naast de spullen die voor jouw waarde hebben en dus een mooi plekje krijgen in het interieur zijn er wellicht ook nieuwe spullen nodig. Denk aan kunst aan de wand, decoratie of beplanting. Vertel ons wat je mooi vindt en wij gaan voor je op zoek. Dit alles om jouw huis helemaal jouw plekje te maken.

✔ binnen 24 uur reactie
✔ vrijblijvend reserveren
✔ meer dan 10 jaar ervaring
✔ gediplomeerd interieurarchitect

Wat kunnen wij voor jouw project in Arnhem betekenen?

    Beantwoord onderstaande vraag om te controleren of je een mens bent ;-).

    Social media

    We posten regelmatig gemaakt werk en inspiratie op social media. Instagram gebruiken we het meest. Pinterest is goed om te volgen om inspiratie op te doen.