Binnenhuisarchitect Ede

binnenhuisarchitect Ede

Binnenhuisarchitect Ede

Wilt u een binnenhuisarchitect inschakelen in Ede? Interieurs die met de tijd mooier worden; daar zijn we goed in. Dit realiseren we door gebruik te maken van vintage, natuurlijke materialen en maatwerk.

Interieurs met een hoogwaardig ontwerp worden met de jaren mooier. Dat is onze visie. Net zoals een leren jas. Naarmate je die meer draagt wordt deze mooier en ook comfortabeler. De jas gaat zich vormen naar hoe jij beweegt en leeft. Dit inzicht geldt ook voor jouw nieuwe interieur. Die moet zich gaan vormen als een leren jas. Lees meer over de visie van Patina interieurarchitectuur uit Barneveld.

Interieur ontwerp in Ede door een binnenhuisarchitect

Schakel op tijd een binnenhuisarchitect in als je een woning gaat bouwen. Want een binnenhuisarchitect bekijkt een bouwtekening vanuit het gebruik. Door slim om te gaan met het plaatsen van wanden en muren kunnen soms verrassende mogelijkheden ontstaan. Dan past je favoriete eetkamertafel ineens wel naast het kookeiland. Of dan is de ruimte inloopdouche wél mogelijk. We helpen je graag met het perfect maken van je huis.

Wat past nu precies bij jouw stijl en smaak? Hoe meer je zoekt, hoe meer jouw stijl zich ontwikkelt. Maar niet iedereen heeft daar tijd voor. Met onze kennis van wat er te krijg is op het gebied van interieurs kunnen we jou precies laten zien wat bij jou past. Dat scheelt je een hele zoektocht.

Verbouwing in Ede door een binnenhuisarchitect

Een binnenhuisarchitect is een goede eerste stap als je verbouwplannen hebt in Ede. Er is meer mogelijk dan dat je denkt. Denk daarbij niet alleen aan een nieuwe indeling. Wij kijken ook verder dan de binnenmuren. Misschien is een uitbouw, het ophogen van de kap of een complete herindeling een veel betere optie voor jou. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van jouw huis? Reserveer een brainstorm.

We sluiten graag aan bij jouw wensen. Voor ons is het daarbij belangrijk dat jouw levensstijl uitgangspunt blijft. Lees meer hierover in onze visie.

binnenhuisarchitect Ede

Werkwijze binnenhuisarchitect omgeving Ede

De eerste stap begint altijd bij jou. Hoe wil je leven? Jouw stijl van leven bepaald het interieurontwerp. Daarnaast heeft iedereen ook een unieke smaak en kijk op zaken. Wij helpen je je smaak verder te ontdekken en je horizon te verbreden. Want er is zoveel mogelijk op het gebied van interieurs.

De tweede stap is het daadwerkelijk tekenen van jouw interieur. We nemen altijd het gebruik als uitgangspunt. Alles moet kloppen. Van looproutes en zichtlijnen tot licht en materialiteit. Zo wordt het interieur als het ware om jou heen ontworpen. Uiteraard presenteren we alles in tekeningen en moodboards. We vinden dat je materiaal moet voelen om er enthousiast van te kunnen worden.

Als laatste gaan we voor jou de realisatie van de plannen regelen. Een verbouwing vergt veel werk en niet iedereen heeft daar tijd voor. Daarom zorgen wij dat alles vlekkeloos verloopt en dat de specialisten aangestuurd worden. Uiteraard betrekken we je wel bij de leuke kanten van de verbouwing. Hierdoor wordt de bouwperiode juist een leuke tijd van verwachting en enthousiasme.

Lees meer over onze werkwijze voor interieurontwerp

We willen onze woonkamer en keuken een nieuwe boost geven. Jasmijn kwam in slechts 2 uur tijd met interessante, vernieuwende ideeën die ons enorm geholpen hebben met het maken van onze keuzes. Zowel qua stijl, indeling als kleuradvies. Alles werd netjes op schaal ingetekend. – Anita de Vroedt

Binnenhuisarchitect Ede

De werkwijze van een binnenhuisarchitect zijn op te delen in drie fasen. Fase één is de brainstorm, fase twee is het interieurontwerp en fase drie is de bouwbegeleiding en oplevering. Bekijk onze werkwijze om te ontdekken wat aansluit bij jouw behoefte.

✔ binnen 24 uur reactie
✔ vrijblijvend kennismaken
✔ meer dan 10 jaar ervaring
✔ gediplomeerd interieurarchitect

Wat kunnen wij voor jouw project in Ede betekenen?

    Beantwoord onderstaande vraag om te controleren of je een mens bent ;-).

    Social media

    We posten regelmatig gemaakt werk en inspiratie op social media. Instagram gebruiken we het meest. Pinterest is goed om te volgen om inspiratie op te doen.